MTA-BME Kutatócsoport

Kutatók Éjszakája 2022 programok a tanszékenA Tanszék idén két programmal is részt vesz a Kutatók Éjszakáján, 2022. szeptember 30.-án. A programok alább találhatók, a részvételhez a megadott linken előzetesen regisztrálni kell. Minden érdeklődőt nagyon sok szeretettel várunk!

Érdekel, hogy miért használnak polimer kompozitokat a repülőgépek, versenyautók, versenybiciklik gyártásánál? Miben tud többet (vagy éppen kevesebbet) a szénszál a fémeknél? Hogyan vizsgálják és mi alapján minősítik ezeket az erősítőanyagokat? Még csak a sorozatokban hallottál elektronmikroszkópról? Itt az idő, hogy ez megváltozzon!

https://app.kutatokejszakaja.hu/esemenyek/budapesti-muszaki-es-gazdasagtudomanyi-egyetem/mikroszkop-mikroszal-kompozit-erositoanyagok-es-vizsgalatuk

Érdekel a környezetvédelem, szeretnéd jobban megismerni a gumik újrahasznosításàt, megtudni, hogy néz ki gyakorlatban a körkörös gazdasági szemlélet? Akkor gyere el a Polimertechnika Tanszék laborlátogatással egybekötött „MI LESZ, HA MÁR NEM LESZ?” című programjára.

https://app.kutatokejszakaja.hu/esemenyek/budapesti-muszaki-es-gazdasagtudomanyi-egyetem/mi-lesz-ha-mar-nem-lesz


© 2014 BME Polimertechnika Tanszék - Készítette: Dr. Romhány Gábor